2111179822 Θεοδωρήτου Βρεσθένης 13 & Ευδόξου 2 γωνία, Νεος Κόσμος maria_dimitriou_86@hotmail.com
hero image

Δια-κόσμημα handmade
Χειροποίητα κοσμήματα Νέος Κόσμος


 

Στον Νέο Κόσμο βρίσκεται το Δια-κόσμημα ένα μαγαζί που αγκαλιάζει την τέχνη, τη δημιουργικότητα και την ομορφιά. 

Στο Δια-κόσμημα, πιστεύουμε ότι τα κοσμήματα είναι πολύ περισσότερα από απλά αξεσουάρ. Είναι μικρά έργα τέχνης, κομμάτια που αντανακλούν τη φαντασία, την ευαισθησία και τον χαρακτήρα του καλλιτέχνη που τα δημιούργησε. Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα κοσμήματα που αποτελούν μοναδικά έργα τέχνης. Κάθε κομμάτι φέρει μια ιστορία, μια συναισθηματική σημασία και μια αισθητική αξία που το καθιστούν μοναδικό.

Για τα κοσμήματα χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά, πολύχρωμες χάντρες, μέταλλα και γυαλί για να δημιουργήσουμε κοσμήματα που θα σας συνοδεύσουν σε κάθε σας στιγμή, από το πρωί έως το βράδυ.


Στο Δια-κοσμημα θα βρείτε:

 Κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια που είναι ιδανικά για κάθε περίσταση.
 Προσωπική εξυπηρέτηση και φιλικό προσωπικό που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο κοσμήμα για εσάς ή για ένα δώρο.
 Ένα ζεστό περιβάλλον όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα κοσμήματα μας.


Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική και ότι τα κοσμήματα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός. Εάν είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο της χειροποίητης κοσμηματοποιίας, ελάτε στο Δια-κοσμημα!

 

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ, μπρελόκ και είδη δώρων στο κατάστημά μας στο Νέο Κόσμο Αττικής.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!